In het jaar 1987 kocht ik mijn eerste Golden Retriever Tirsa. Het jaar daarop kwam er een tweede bij, Torky. Met Torky startte ik de jachttraining bij Will To Please. Vanaf toen had ik de microbe te pakken.

De kennel “Of Sharon’s dream” werd in 1991 gestart. Met als stammoeder QuickFame du Bon Prince.

Door een vriend kwam ik in contact met de Flatcoated Retriever. Met zowel de Golden als de Flatcoated retrievers werden er shows en jachttrainingen gedaan.

In het jaar 2001 verwelkomden we de eerste labrador, Trioaks Wader, in onze kennel.

Trioaks Wader was meteen een schot in de roos. Hij werd Field Trial Champion. En in 2005 kroonde Wader zich tot Belgisch werkkampioen.

Toen volgden nog een aantal labradors. Ook deze brachtten het tot een succes.

In het jaar 2011 werd de naam “Of Sharon’s Dream” door familiale omstandigheden gewijzigd naar de huidige kennelnaam “Of Sharon’s Hometown”.

Eind februari 2011 werden de eerste pups van “Of Sharon’s Hometown” geboren. We waren oprecht trots om vast te stellen dat we de juiste beslissing hadden genomen.

Het doel bleef door de jaren heen hetzelfde, ook op het moment dat de kennelnaam veranderde. We willen namelijk gezonde en kwaliteitsvolle honden fokken. Labrador Retrievers die voldoen aan de normen qua bouw en die de passie om te werken met zich meedragen.

Dankzij de jarenlange ervaring en een gezonde portie motivatie hopen we op dezelfde vertrouwde weg te kunnen doorgaan.

Indien u vragen heeft, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren,